Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 5. března 2012

1.747.493 mladých Korejců vstoupilo dobrovolně do armády KLDR

Pjongjang 3. března (KCNA) -- Po oznámení mluvčího Nejvyššího velení Korejské lidové armády se velké množství mladých dobrovolně přihlásilo k službě v Lidové armádě rozhodnuti bránit svého Vůdce a porazit urážeče.

Podle souhrnných dat, 1.747.493 mladých včetně studentů podepsalo žádost a o vstup do Korejské lidové armády během 24 hodin od 2. března, kdy bylo prohlášení Nejvyššího velení KLA vydáno.

268.068 a 212.720 mladých podepsalo petici v Jihopjongganské provincii a Jihohamgyongské provincii, která vyzývá k odplatě lidskému odpadu jižní Koreji.

Všichni představitelé ÚV Socialistické ligy mládeže Kim Il Sunga přísahali přispěchat k válečné odplatě a stát se smrti vzdorujícími vojáky první linie a lidskými kulkami a bombami v ochraně Drahého váženého Kim Čong Una.

Celkem 1.021.048 mladých pracovníků, farmářů a inteligence slíbilo vstoupit do armády.

Volali “Rozsekejme na kusy hysterické šílené psi a blázny” a “Postavme před soud národa lidský odpad I Mjung Baka, Kim Kuan Džina, Džong Sung Džoa a další”.

Po vydání prohlášení stovky tisíc studentů univerzit po celé zemi zorganizovali schůzky, kde se dobrovolně hlásili do armády a přísahali odplatu.

Mezi nimi byli desítky tisíc studentů Kim Il Sungovi univerzity a Kim Čekovi technologického učení.

V petici bylo napsáno “Nevrátíme se, než ubijeme gang k smrti”, “Krev za krev, pálkou na šíleného psa”, “Ve jménu národa musíme vyhladit rodinu I Mjung Baka po tři generace, jelikož neví nic o morálce a etice” a “Budu prvním, kdo udeří I Mjung Baka k smrti”.

Všichni studenti Ri Su Bokovi univerzity chemického inženýrství v Sunčonu slíbili být dnešními Ri Su Boky.

Množství studentů středních škol po celé zemi, včetně škol Čangdok, školy č.1 hrdiny Hjesan a střední školy Kim Ču Hjok dosáhlo 535.600 a stále roste.

2.400 studentů Kongounské provincie, kteří dělali příjmací zkoušky na univerzitu, dalo přednost armádě.



Úžasná náborová kampaň. Ještě několik štvavých kampaní a každý člověk v KLDR bude v armádě. Džuče je věčné!



Ri Su Bok - voják, který vlastním tělem zastavil palbu z bunkru (během Korejské války).

Žádné komentáře:

Okomentovat