Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 3. února 2012

Nové plakáty

Pjongjang, 30. ledna (KCNA) -- V KLDR byly vydány nové plakáty u příležitosti dne zářící hvězdy.

Dne 12. ledna vydalo politické byro ÚV Korejské strany pracujících zvláštní zprávu, která učinila 16 únor, den narození Vůdce Kim Čong Ila, dnem zářící hvězdy.
Plakát, který je první svého druhu od ustanovení svátku, vyjadřuje pevné víru a vůli všech vojáků a lidu navždy si hluboce vážit Kim Čong Ila.

Na plakátu je vyobrazeno rodiště Kim Čong Ila, tajný tábor na hoře Bekdu, na pozadí vrcholku Kim Čong. Je tam také vyobrazena Kimčongilie, věčná květina. Dále pak nápisy “70. narozeniny Velkého soudruha Kim Čong Ila”, “Den zářící hvězdy” a “Vzpomínáme”.

Plákát pomáhá vzpomenout v hlubokém citu revoluční dráhu Kim Čong Ila, narozeného v sněžné bouři na hoře Bekdu, který přivedl Korejskou revoluci a věc nezávislosti k vítězství po několik desetiletí a učinil dlouhou cestu sněžnou bouří až do konce jeho slavného života.



Vidíte, jak hezky si Korejští soudruzi připomněli následky sněžné bouře? A co my, když teď máme také skvělou příležitost udělat něco významného za sněžné bouře? Kdo se přihlásí? Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat