Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 30. ledna 2012

Nové plakáty inspirují Korejský lid v budování ekonomiky

Pjongjang, 30. ledna (KCNA) -- V hlavním městě Pjongjangu byly vyvěšeny nové plakáty.

Tyto plakáty vyzývají v důslednému uplatnění úkolů vytyčených ve společném prohlášení Ústředního výboru a Ústřední vojenské komise Korejské strany pracujících a společném novoročním úvodníku.

V ulicích Čolima a Podnamu a v dalších částech města jsou plakáty jako “Všichni se zapojme do úkolů vytyčených společným úvodníkem”.
Plakát ukazuje pracovníka mavajícího vlajkou se slovy jako “Průmyslová revoluce v novém století”, “Zvýšená produkce”, “Zlepšení životní úrovně” a “Důkladná implementace”.

Další plakát hlásá “Udělejme z roku 2012 rok velkých úspěchů v lehkém průmyslu a roku, kdy lid těžil z lehkého průmyslu”. Plákát vyvěšený na ulici Čongnjun vyzývá k uskutečnění velkého skoku kupředu v lehkém průmyslu.
Další plakáty hlásají “Naplňme cíle ve výrobě železa a oceli rozhodnou silou odhodlání Kangsonu”, “Hlavní úsilí k řešení výpadků proudu” a “Nechť se Mansude naplní grandiózními budovami trvalé hodnoty”.

Tyto všechny plakáty ispirují lid v jeho snaze za naplnění cílů tohoto roku.



Zatímco imperialisté tonou v krizi KLDR startuje další průmyslovou revoluci, tedy jen co vyřeší problém výpadku proudu. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat