Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 10. ledna 2012

Fenomény pozorované během dní truchlení (2) -- Hejna strak během období truchlení

Pjongjang, 9. leden (KCNA) -- Zvláštní pohybu ptáků byly pozorovány v Pjongjangu, Jižním Hamgjongu, Kanguonu, v provincii Džagang a dalších oblastech KLDR po oznámení smutné zprávy a odchodu Vůdce Kim Čong Ila.

Okolo 17:30 19. prosince 2011 se z nenadání objevily stovky strak a poletovaly kolem sochy Presidenta Kim Il Sunga u koleje Čangdonské školy v čtvrti Mangyogde a vydávaly zvuky, jako by mu chtěly říct o smutné zprávě.

Okolo 15:00 toho dne, desítky strak letěly do borovicováho lesa kolem dolu Mjongčonké oblasti a zůstaly tam, štěbetajíc několik hodin.

Stejného dne byly straky též spatřeny okolo sochy Nesmrtelnosti Presidenta ve čtvrti Tejských pracujících v okrese Tongčang, v Severo Pjonganské provincii.

V 6:30 toho dne se více jak sto strak náhle objevilo u mozaiky Kim Čong Ila v Šinpung-ri v okrese Džasong, provincii Džagang, a štěbetaly tam okolo 30 minut.

V 9:00 téhož dne více jak 60 strak letělo do borovicového háje okolo pomníku revolučních aktivit “Nesrovnatelně velkého muže” v Samčon-ri, v okrese Pjongsan, provincii Severní Huanghe.


Tolik strak jsem pohromadě osobně nikdy neviděl, snad jen během vysílání ze 17. sjezdu Strany. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat