Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 15. prosince 2011

Vrchní velitel Kim Čong Il vedl střelecké cvičení jednotky Korejské lidové armády

Pjongjang, 13 prosince (KCNA) -- Kim Čong Il - Generální tajemník Korejské strany pracujících a předseda Rady obrany národa, řídil střelecké cvičení 966. velké smíšené jednotky Korejské lidové armády.

Po přijetí pozdravů zasedl do pozorovací stanice a byl krátce uveden do obsahu cvičení před tím, než jej vedl. Po začátku cvičení jednotka naráz otevřela palbu na cíle.
Po shlédnutí cvičení Kim Čong Il vyjádřil uspokojení nad připraveností vojáků odvrátit náhlým útokem nepřítele a nenarušitelně bránit svoji socialistickou zemi a vysoce ocenil jejich úspěšné cvičení.

“Korejský socialistický systém zaměřený na masy bude navždy neporazitelný, jelikož je zde ocelová elitní armáda, nesrovnatelná armáda bojovníků Songunské revoluce, odhodlaných zasvětit svoje mládí a životy Straně a Vůdci, zemi a lidu!” dále řekl Kim Čong Il.
Následně vrchní velitel vykonal inspekci cvičiště jednotky, aby se dozvěděl o situaci v oblasti vojenského a politického výcviku na nový rok.

Pak dal velícím důstojníkům a dalším členům KLA cenné instrukce, které bude KLA inplementovat.
Zdůraznil, že KLA se musí dále utužit aby naplnila věc Songunské revoluce, revoluční věci Džuče započaté na hoře Bekdu, vyzval také k navýšení vojenské schopnosti, suverenity země a národa a národní sily.

Podtrhl potřebu rozvoje cvičení v duchu hory Bekdu na každém cvičišti věrni idea KSP o překračování hranic moderní vědy a technologie a tak připravit vojáky aby se stali bojovníky a dále řekl: “Je velmi důležité, aby KLA stála jako ozbrojený předvoj socialismu, aby mohla provádět efektivní výcvik”.
Pak se nechal vyfotografovat s vojáky, kteří se zůčastnili cvičení.

Na cvičení jej doprovázeli Kim Čong Un, místopředseda centrální vojenské komise KSP, vice maršál KLA Ri Jong Ho, člen předsednictva politického výboru ÚV KSP a náčelník štábu KLA Kim Kjong Ok první ředitel odboru ÚV KSP a generálové KLA Kim Uong Hong, Pak Če Gjong a Hjon Čol He a další členové nejvyššího velení KLA.



Přesně toto jsem chtěl říct o tom, jak se má správně provádět střelecké cvičení! KLDR je bdělá a leč malá, tak neporazitelná, ani to nezkoušejte, se zlou byste jste se potázali! Džuče je věčné!

Toto je článek číslo 300 tohoto blogu. Nikdy bych neřekl, že napíšu/přeložím 300 článků o KLDR. Mimochodem už jsem si zabookoval zájezd do KLDR na výročí 100. narozenin Surjonga!

Žádné komentáře:

Okomentovat