Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 21. prosince 2011

“Tak velké ztráta se nemůže stát, neuvěřitelné”

Pjongjang, 21 prosince (KCNA) -- 21. prosince v 1 hodinu ráno sněžilo na náměstí před Pjongjangským krytým stadiónem, kde byl vystaven portrét smějícího se Vůdce Kim Čong Ila.

Bylo možno vidět občany jak si ho připomínají, utírají si slzy z očí holýma rukama, vzlikající studentky volající “Generále, nemůžeš odejít. Moc nám scházíš” se zasněženými rukami, mládež a studenty a vojáky lomící rukami před portrétem ...

Byly ve velikém utrpení, jelikož Kim Čong Il odešel tak náhle, k jejich velkému smutku. Dokázel chodit v prním sněhu jen ve své bundě. Mohl být bez dne odpočinku, a trpět všemi myslitelnými těžkostmi pro štěstí lidu a prosperitu země.

Mlátíc do země, neschopni přijmout (tuto) skutečnost, hořce plakali.

Kim Či Uon, 17, studentka Pjongjangské Džunsung střední školy ve slzách, jak se dívala na portrét smějícího Vůdce:
“Toto se nemůže dít. To je neuvěřitelné.”
Ri Jun Hui, 22, studentka Technologické University Kim Ček, řekla zalíkajíc se:

“Každý den jsem těšil na další den, kdy potkáme dobrosrdečného otce a budeme zpívat píseň: ‘On určitě přijde’. On neumřel. Bude vždy s námi, v našich srdcích, v našich písních”.

Čo Kuang Nam, 48, funkcionář KLA, slíbil toto před portrétem Vůdce:
“Generále, budeme pevně bránit myšlenky a věc za jakýchkoliv okolností a vybudujeme prosperující socialistický národ. Budeme hrdí na jednomyslnou jednotu kolem Kim Čong Una, vyjímečného Vůdce Strany, armády a Lidu”.

Kim Čong Il bude navždy žít v srdcích lidu a v zemi, která bude prosperovat pod vedením místopředsedy Ústřední vojenské komise KSP Kim Čong Una.



Kim Čong Il je mrtvý! Ať žije Kim Čong Un! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat