Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 20. prosince 2011

Nářek Korejského lidu otřásá nebem a zemí

Pjongjang, 20 prosince (KCNA) -- Lidé v KLDR naříkají hlasem, který otřásá nebem a zemí po té, co se dozvěděli o smrti Vůdce Kim Čong Ila po náhlé nemoci během cesty po inspekcích.

Zaměstnanci zábavného parku Kesongských mládežníků propukli v pláč a řekli, že nikdy nezapomenou otcovského Generála Kim Čong Ila, který několikrát navštívil jejich zábavní park.

Když k nám vážený Generál přišel 4 prosince, což je běžně chladný den, požádal jsem se ho, aby přišel nějaký pěkný den, ne v den s tak špatným počasím, když máme tolik pěkných dní. Kim Čong Il s úsměven na tváři odvětil, že lidé sem mají chodit v pěkné dny a on ve špatné.

”Odešel, aniž splnil svůj slib, že se vrátí příští jaro, aby se podíval na naše vystoupení. Nebe je k nám tak lhostejné!”, dodal.

Básník, který napsal verše o “Modré obloze mé země” přišel na náměstí o holi. Pak jí tloukl o zem a volal “Nemohu vidět oblohu! Když jsi byl s námi, byla obloha modrá každým dnem, ale dnes ji vůbec nemohu vidět!”.

Bývalý nepolepšený dlouholetý vězni přišli do studia Mansude, kde se vrhli na mozaiku Presidenta Kim Il Sunga a Kim Čong Ila.

Hořekovali nad smrtí Kim Čong Ila a volali, že odešel příliž brzy, i když je, kteří jsou jen živé zkameněliny, přivedl zpátky k sobě a dal jim štěstí, které jim celý svět závidí.



Kim Čong Il je věčný! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat