Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 21. prosince 2011

Korejský lid nepolevuje ve snaze o budování prosperujícího Národa

Pjongjang, 21 prosince (KCNA) -- Armáda a lid KLDR jsou zasaženy nejhlubším smutkem po nejtěžší ztrátě pro národ, ale teď povstávají během těžkých časů, zadržují slzy a postupují ve snaze o budování prosperujícího národu.

Kdokoliv kdo navštíví staveniště ve čtvrti Mansude v Pjongjangu může lehce vidět Koreu, která překonává nejhlubší zármutek a ukazuje zdvojenou sílu a kuráž povstat v jednotě.

Výstavba pokračovala dokonce v pondělí večer, v den, kdy smutná zpráva o smrti Vůdce Kim Čong Ila zasáhla národ.

Han Jun Čol, 45, důstojník Korejských lidových sil vnitřního nasazení, řekl:

Jsme zarmouceni, že jsme se dozvěděli šokující zprávu o náhlém odchodu Nejvyššího velitele Kim Čong Ila a obrnili jsme se odhodlanou vůlí.

My, členové Korejských lidových sil vnitřního nasazení, se rozhodně zavazujeme oddaně bránit místopředsedu Ústřední vojenské komise Korejské strany pracujících Kim Čong Una tím, že překonáme dnešní zármutek a prokážeme zdvojenou sílu a odvahu.

Song Hjok Čol, 22, voják Korejských lidových sil vnitřního nasazení, řekl, že ukáží světu jak v KLDR budují prosperující socialistický národ a přísahal oddanost vední Kim Čong Una.



I já přísahám věrnost vedení váženého Kim Čong Una, o kterém jsem ještě před rokem nic neslyšel, ale který si během 3 dnů vybudoval takovou spontanní popularitu! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat