Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 20. prosince 2011

Kim Čong Il byl obránce Spravedlnosti

Pjongjang, 20 prosince (KCNA) -- Vůdce Kim Čong Il zemřel k velkému žalu lidu, aniž se dočkal vítězství věci budování prosperujícího národa, sjednocení země a dosažení revoluční věci Džuče. Jeho úspěchy, které dosáhl vítězstvím za vítězstvím svojí politkou Songunu, zůstanou navždy zachovány v paměti země.

Věrně bránil výdobytky socialismu, vzácného dědictví po Presidentovi Kim Il Sungovi, svojí jedinečnou Songunskou politikou a přeměnil zemi v neporazitelnou politickou a ideologickou velmoc, ve které byla dosažena jednomyslná jednota, stát s atomovými zbraněmi a nesrovnatelnou vojenskou silou.

Narodil se během protijaponské bitvy v oblasti hory Bekdu a vyrostl za poslouchání rozkazů protijaponských partizánů. Moudrost a odvahu velkého velitele získal u stolu nejvyššího velení, když plánoval operace během Vlastenecké války (Korejská válka, 1950 -1953 pozn. překl.).

Během dekád po započatí Songunského revolučního vedení, se držel cesty Songunu za všech okolností. To by bylo nemožné kdyby měl jen odvahu a kuráž obyčejného člověka.

Svým výjimečným politickým formátem sklízel pouze zázraky vítězství, i přes nejhorší těžkosti.

Horské masivy bojové linie včetně hory Osong, průsmyku Čol a vrcholu 1211, ty všechny pamatují nespočet stop zanechaných Kim Čong Ilem, který pokračoval na cestě na frontu dnem i nocí a přitom se zázračně vypořádal s nepřítelem.

Díky jeho politice Songunu, se místa zázraků nacházejí v naší zemi jeden vedle druhého.


Kim Čong Il je zázračný! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat