Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 19. prosince 2011

Jsme pod vedením váženého Kim Čong Una

Pjongjang, 19 prosince (KCNA) -- Smutná zpráva, že Vůdce Kim Čong Il zemřel po náhlé nemoci na cestě po inspekcích, byla v poledne oznámena v KLDR.

Hned po ohlášení smutné zprávy lid Kanguonské provincie navštívil sochu Presidenta Kim Il Sunga v jeho rodném městě, aby vyjádřil svůj zármutek a smutek nad ztrátou Slunce národa.

Pak Jon Čun, 55, předseda JZD v městečku v kraji Anbjon řekl: “Před chvílí jsem sledoval Kim Čong Ila v televizi, jak provádí inspekci informačního centra Hana a Kuangboského supermarketu a upřímně jsem mu přál bezpečí a zdraví.

Nenacházím slova, kterými bych vyjádřil zármutek kolem výše zmíněné zprávy, která přišla jako blesk z čistého nebe. Cítíme se, jako by na nás padala obloha a země se potápěla.

Nemůžeme uvěřit, že zemřel Kim Čong Il.

K našemu zármutku Kim Čong Il zemřel dřív, než mohl vidět vítězství v budování prosperujícího národa, jeho velkého přání, ale teď nás vede Kim Čong Un, který je stejně velký, jako on (Kim Čong Il pozn. překl.)

Vedení Kim Čong Una zajišťuje jistotu, že revoluční věc Džuče bude postupovat kupředu k vítězství skrze generace, tak jak ji založil Kim Il Sung a vedl Kim Čong Il”.

Kim Nam Il, učitel Uonsankské univerzity rybářství slíbil věčně si vážit Kim Čong Ila a bránit a oslavovat jeho nesmrtelné revoluční úspěchy a stát v jednotě okolo Kim Čong Una.

Armáda a Lid KLDR zvládnou současné těžkosti tím, že překonají smutek a ukáží novou sílu a odvahu a ještě více budou pracovat pro vítězství věci Džuče pod vedením Kim Čong Una.


Kim Čong Un je věčný! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat