Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 29. listopadu 2011

Vojenské cvičení jihu Korei pod palbou

Pjongjang, 29. listopadu (KCNA) -- Vojenské cvičení jihu Korei, které se odehrává rok po ostřelování ostrova Jonpjong rozhořčilo příslušníky Korejských lidových sil vnitřní bezpečnosti (KLSVB).

Pang Čol Džin, voják KLSVB, řekl KCNA:

Loňské ostřelování ostrova Jonpjong bylo aktem sebeobrany naší armády proti těm, kteří stříleli směrem k vodám KLDR i přes včasné varování. I tak mají tu drzost a začali další provokativní cvičení. Nikdy neodejdou nepotrestáni, pokud si dovolí narušit důstojnost KLDR.
Sun Čol, důstojník KLSVB řekl:

Armáda jihu Korei ohlásila, že cvičení je zaměřené na připomenutí KLDR obětí ostřelování a má jí dát za to lekci a prověřit jejich “připravenost k protiůtoku”. Také řekli, že chtějí ukázat jejich odhodlání v případě vojenské akce KLDR rozhodně potrestat nejen místo provokace, ale také velitelské posty na všech úrovních včetně podpory v KLDR a to jednotkami pozemního vojska, letectva a námořnictva. Měli by si být vědomi, že pokud se opováží vystřelit jen jednu kulku, nebo kuli směrem k nenarušitelným vodám, obloze, nebo země KLDR, tak srovnáme Čonguade, velitelství zrádců, se zemí v moři ohně.



Přesně tak, jestli nepřestanete provokovat, tak zahodíme krumpáče a lopaty a popadneme jiné nářadí! Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat