Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 12. října 2011

Taneční slavnosti oslavují výročí KSP

Pjongjang, 10. října (KCNA) -- Taneční slavnosti mládeže a studentů byly v pondělí pořádány v KLDR u příležitosti 66. výročí založení Korejské strany pracujících (KSP).

Místa jako “Věž založení Strany”, “Vítězný oblouk”, “Pjongjanský krytý stadión” a dalších místa byla plná mládeže a studentů.

Písně “Zpívejme o naši pýše, že nás vede Generál”, “Prosím přijmi přání všeho nejlepšího od svého lidu” a “Prosperuj éro Strany pracujících” se rozléhaly na tanečním parketu.

Mladí lidé tancovali to rytmu písní, které reflektovaly jejích díky generálnímu tajemníkovi Kim Čong Ilovi, který oslavil Stranu jako věčnou stranu Kim Il Sunga.

Písně jako “Je to pýcha naší Strany” a “Zaslíbím své mládí své zemi” přidaly ke slavnostní atmosféře.

Tanečníci nadšeně tančili s odhodláním plně demostrovat důstojný vzhled mladého předvoje v tažení za velké vzedmutí za zlepšení života lidu.

Podobné taneční slavnosti se konaly na dalších místech včetně Pjongsongu v jiho Pjonganské provincii, Hamhungu v jiho Hamgyongke provincii a Uonsanu v provincii Konguon.



Podle záznamů z těchto oslav mohu říct, že se jednalo o daleko lepší zábavu než prohnilé diskotéky a jiné imperialistické druhy pseudozábavy. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat