Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 21. září 2011

Úspěchy Kim Čong Suk jsou zapsány v historii budování KLA (Korejské lidové armády)

Pjongjang, 20. září (KCNA) -- Velké činy Kim Čong Suk, protijaponské hrdinky, jsou zapsány v slavné historii budování hrdinné Korejské lidové armády.

Po osvobození země od japonských kolonizátorů se hrdinka, která dobře věděla, že Revoluci lze bránit jen ve zbrani, oddané zapojila do výstavby a implementace armády, podle linii vytyčené Presidentem Kim Il Sungem.

Mnohokrát navštívila Pjongjanský institut, aby jej vedla jako školu pro výcvik vojenských o politických představitelů osvobozené Koreji.

Během inspekce Centrální bezpečnostní školy navrhla nový výukový program, který by vyzbrojil kadety idejemi Džuče a taktikou vytvořenou Presidentem.

Když President založil nové oddělení Pjongjanského institutu zaměřené na letectví, hrdinka vytyčila směr pro budování letectva a letišť.

Jednoho dne potkala nového ředitele Námořní bezpečnostní školy a řekla mu, aby co nejdříve vycvičil vojáky, schopné vést námořní bitvy a ovládat moderní válečné lodě.

Věrna Presidentovu záměru vyrábět Korejské vojenské uniformy, mnohokrát navštívila textilku a vyzvala dělníky ke zvýšení produkce uniforem a dalšího vojenského materiálu.

Co učinila pro budování armády navždy zůstane zapsáno v paměti Korejského lidu.



Je neuvěřitelné, co všechno hrdinka stihla za 4 roky. Dokonce předstihla Presidenta ve vymyšlení ideje Džuče. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat