Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 26. září 2011

Na stránkách KFA se objevil článek o vítězství socialismu

Pjongjang, 25. září (KCNA) -- 18. září vyšel na stránkách Korejské asociace přátelství (KFA) článek s nadpisem "Vítězství socialismu, historická nevyhnutelnost".

V článku se říká: lidové vrstvy touží po novém sociálním systému, který by byl schopný ochránit jejich nezávislost a vynaložily velké usilí za jeho existenci. Takto vznikl socialismus.

Článek píše, že socialismus je mnohem pokrokovější než kapitalismus, který se uchyluje k čemukoliv, jen aby zničil socialismus.

Článek dále řiká, že čím víc se imperialisté snaží zničit socialismus, tím větší je úsilí za jeho pokrok.

Počet signatářů Pjongjanské deklarace "Braňme a budujme věc socialismu", podepsanou 70 stranami v roce 1992, se zvýšil na 270 dnes. Článek pokračuje:

Realita KLDR, která demostruje svoji neporazitelnou sílu a odhodlání bránit věc socialismu před imperialisty, dodává mnohým lidem toužícím po socialismu odhodlání a kuráž.

Věc socialismu bude nadále dynamicky pokračovat až ke konečnému vítězství.

Přesně tak. Socialismus nakonec vyhraje, i když tedy většina zemí strategicky od socialismu ustoupila, ale to jen proto, aby zmátla imperialisty a mohla silněji a odhodlaněji zaůtočit ze zálohy. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat