Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 12. července 2011

Smyslplný život pod milující ochranou Velkého Vůdce

Pjongjang, 11. července (KCNA) -- 1000 veteranů šlo dobrovolně do Tehongdanu, věrni výzvě Korejské strany pracujících. Mězi nimi je Ri ki Son, jehož dům měl tu poctu, že jej navštívil Generálni tajemník Kim Čong Il.

V srpnu Džuče 88 (1999) Kim Čong Il navštívil kraj Tedongdan a vřele se postaral o nově sezdaného Ri Ki Sonam jako by byl jeho opravdový otec.

Vůdce řekl, že veteráni kteří šli dobrovolně do kraje Tedongdan jsou opravdoví revolucionáři a houževnatí vlastenci, jelikož v minulosti dokázali při obraně vlasti dosáhnout mnoha úspěchů a v současnosti oddaně pracují na frontě zemědělství, kde uvádějí záměry Strany do skutečnosti.

Výrazně povzbuzen jeho inspekcí, začal se Ri horlivě zjímat o pěstovaní brambor za podmínek tuhé zimy a snazžl se zůrodnit severní půdu. Tvrdě pracoval aby uskutečnil rozhodný obrat v produkci brambor v oblasti planiny Pektusamčoli, posvátného místa toho kraje.

On, a další veteráni, kteří předvedli ducha revolučního vojáka na špici cesty k velké inovace v pěstovaní brambor, jsou opravdový pány Tehongdanu. On je v současnosti zástupci Strany při zdějším JZD.




Pěstování brambor je pěkný smysl života a určitě každého naplní. Osobně se již také horlivě učím pěstovat brambory, především v oblasti neplodné půdy. Džuče je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat