Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 29. listopadu 2010

Písně k oslavě Korejské strany pracujících

Pyongyang, 29. listopadu (KCNA) -- V KLDR existuje mnoho písní, které byly vytvořeny u příležitosti 65. výročí založení KSP a k oslavě znovuzvolení Kim Jong Ila jejím Generálním tajemníkem.

Mezi nimi jsou písně zračící chválu lid na KSP, jako například "Sláva naší velké Straně", "Strana je objetí Vůdce", "Zpívám o Straně" a "Mládeži, postupuj v následovaní Strany"

Píseň "Sláva naší velké Straně" ozdobila v říjnu koncerty u příležitosti založení KSP a odráží pocity Korejského lidu a armády a jejich úplné víry v KSP.

Píseň "Strana je objetí Vůdce" byla napsána v březnu, v době, kdy Korejský lid uplatnil čerstvý pokrok v budování prosperujícího národa jako odpověď na společnou výzvu Ústředního výboru Strany a Ústřední vojenské komise KSP.

Písně jako "Okouzlení a úcta" a "Zpívám o Straně" vznikly v červnu, kdy se oslavoval 46. výročí vstupů Vůdce Kim Jong Ila do Strany a "Mládeži, postupuj v následování Strany" vznikla v září, kdy se konal historický sjezd Strany.

Tyto nové písně inspirují lid ve víře, že země bude úspěšnější, a že lid bude žít strastný život pod vedením KSP.



Vliv písní na produktivitu a smysluplnost práce je vědecky dokázaný, leč pouze země jako KLDR tyto vědecké poznatky uplatňují. To vše z vůle Vůdce a Strany. Juche je věčné!

Žádné komentáře:

Okomentovat