Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 2. listopadu 2010

Legendy éry Songunu

Pyongyang, 2. listopad (KCNA) -- Korejský lid, včetně vojáků, si hluboce váží Vůdce Kim Jong Ila a oslavuje ho jako ochránce svého údělu v mnoha legendách.

Legendy, které se šíří formou článků, básní a písní, jsou všechny založené na to, co se stalo během Songunskeho vedení Kim Jong Ila.

Když prováděl inspekci vojenského opevnění na hoře Taedok, v oblasti poblíž fronty, temné mraky náhle zahalily oblohu, takže ho nepřítel nemohl vidět z druhé strany. A když jel na lodi navštívit námořní jednotku, odliv se náhle změnil v příliv, takže mohl bezpečně dorazit k molu.

Pod jeho vynikajícím vedením, byla provedená pozemková reforma, kdy se vybudovali lány polí a družice byly úspěšně vypuštěny do vesmíru.

Když viděl jak proud lidí nese v sněhové bouří kompost na pole, pohnut chováním lidí, kteří pracovali i v těžkých podmínkách, nařídil řidiči jet pomalu, i když měl napilno v provádění inspekcí severu země.

Všechno toto vytvořilo nové legendy éry Songunu.




Jen co jsem si přečetl tento článek, již mě napadlo několik legend inspirovaných Songunskym vedením Kim Jong Ila! Třeba ta o tom jak Kim Jong Il suchou nohou přešel hranici Severní a jižní Korei. Juche je věčné!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201010/news20/20101020-10ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat