Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 6. září 2010

Songunske vedení Kim Jong Ila oceněno

Pyonyang, 31. srpna (KCNA) -- Paektusanska asociace Česko-Korejského přátelství a Česká skupina pro studium a zhmotnění ideologie Juche vydaly 24. srpna brožuru "Kim Jong Il a 50. výročí Songunského vedení".

V jedné kapitole brožury se říká, že Songunské vedení Kim Jong Il je hlavním faktorem, který umožnil KLDR, která není velká země, bránit svoji suverenitu, čest a zvítězit, pevně stát v konfrontaci se Spojenými státy, které se tváří jako jediná světová "supervelmoc".

25. srpna 1960 navštívil Kim Jong Il 105 tankovou divizi Korejské lidové armády (KLA), čímž započal svoje vedení na poli vojenství, než započal svoji stranickou práci a brožura dodává: jeho Songunske vedení pomohlo KLDR bránit svoji suverenitu a čest a spolehlivě zajistilo mír a bezpečí na Korejském poloostrově a ve zbytku severovýchodní Asie a to díky jeho Songunské politice a síle ideologie, se zvýšila armáda a technologická vyspělost KLA v každém směru.

Brožura poznamenává, že Sungunske vedení učinilo obrat v Korejském spojení a významně zvýšilo mezinárodní pozici země a chválí Kim Jong Ila za to, že vycvičil KLA jakožto neporazitelnou armádu a učinil nesmrtelné úspěchy pro blaho země.



O tom, že každý občan ČR si velmi váží Songunskeho vedení Kim Jong Ila, není žádných pochyb. Neznám v ČR nikoho, kdo by nevěděl o Songunu; vždyť i naše vláda používá Songunske vedení! Juche je věčné!



http://www.kcna.co.jp/item/2010/201008/news31/20100831-03ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat