Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 27. září 2010

Publikace vydána v CR

Pyongyang, 26. září (KCNA) -- Česká skupina pro studium a zhmotnění ideologie Juche a Paektusanska asociace Česko-Korejského přátelství 21. září společné vydaly publikaci při příležitosti 65. výročí založení Korejské strany pracujících (KSP).

V publikaci je obrázek nazornujici Korejskou armádu a lid provádějící všeobecnou ofenzívu za zlepšení životní úrovně lidu a několik článků včetně těch které se jmenují "KSP je strana soudruha Kim Il Sunga, věčného Presidenta" a "Úsilí za pokrok socialismu a lidstva".

V článku pod titulkem "Stranické vedení zajišťuje jisté vítězství věci socialismu" publikace říká, že v KLDR postupuje uplanovani socialismu vítězné a životní standard lidu se zlepšuje každým dnem, kdy zemi vede KSP.

Pod vedením Kim Il Sunga KSP zrealizovala mnoho změn v různých oblastech, říká buletin a dodává, že socialistická výstavba se zrychlila a kreativní smýšlení lidí se zlepšilo pod vedením Strany.

KSP semkla lid Korei okolo Strany a Vůdce tak pevně, jako kámen a konsolidovala revoluční jednotu, poznamenává publikace.



Jen doufám, že všichni členové výše zmíněných spolků budou co nejdříve za odměnu odesláni na zbytek života do KLDR. Předpokládám, že v CR nikomu chybět nebudou, neb o nich nikdo neví. Juche je věčné!



http://www.kcna.co.jp/item/2010/201009/news26/20100926-02ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat