Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 28. září 2010

Kim Jong Il byl znovuzvolen jako předseda KSP

Pyongyang, 28. září (KCNA) - Generální tajemník Kim Jong Il byl znovuzvolen jako generální tajemník Korejské strany pracujících (KSP) na zasedání KSP, které se koná v historickém čase, který značí dokončení obratu v prosazování revoluční věci Juche, věci budování prosperujícího socialistického národu.

Zasedání jednoznačně deklarovalo dovnitř a navenek, že Kim Jong Il byl znovuzvolen jako generální tajemník KSP jednohlasnou vůlí a přáním všech členů strany, armády a lidu KDLR, jelikož vykonal nesmrtelné úspěchy, které budou dlouho zářit v historii země a přetvořil KSP do strany Kim Il Sunga, vždy-vítězné revoluční strany typu Juche tím, že moudře vedl revoluční věc Juche k vítězství svojí vyjimecou inteligencí a nesrovnatelným praktikováním revoluce po dobu 50 let, od prvopočátku revoluce.


Jeho znovuzvolení na nejvyšší místo KSP, které řídí a vede všechna vítězství lidu KLDR, je nejvyšší radost a potěšení miliónů členů Strany, příslušníků armády a lidu KLDR a významná událost země a národa.






Jeho znovuzvolení je vyjádření naprosté podpory a důvěry všech členů Strany, příslušníků armády a lidí Kim Jong Ilovi, který věnoval velké myšlenky vedení a ukázal cestu, kterou má Strana, revoluce a éra nezavislosti následovat tím, že bude důkladně budovat a obohacovat nesmrtelnou myšlenku Juche, přetvořil KLDR do neporazitelné politicko-ideologické mocnosti, vojenské mocnosti a vedecko-technické mocnosti a sjednotil jednomyslnou jednotu Vůdce, Strany, armády a lidu, pevnou jako kámen, tím, že úspěšně ztvárnil tuto myšlenku, otevřel novou éru prosperity, která nemá obdoby v historii národa, který žije již 5000 let, svým revolučním Songunskym vedením a tím, že nesmrtelně podpořil provádění věci nezávislosti proti imperialismu.





Znovuzvolení značí velkou politickou událost, která jasně značí neotřesitelnou víru a vůli armády a lidu KLDR resolutně bránit a slavit nesmrtelné revoluční úspěchy Kim Il Sunga a dokončit revoluční věc Songunu pod prověřeným a jistým vedením Kim Jong Ila.








http://www.kcna.co.jp/item/2010/201009/news28/20100928-14ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat