Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 30. července 2010

Noviny Rodong Sinmun ohledne ohromne pychy Korejskych zen

Pyongyang, 29. cervence (KCNA) -- Korejske zeny jsou dustojnymi zenamy ktere pomahaly tlacit vuz revoluce spolu s muzi po te, co vysel v platnost zakon o rovnosti pohlavi, prvni sveho druhu v lidske historii.

Noviny Rodong Sinmun to vyzdvihuji v spolecnem podepsanem uvodniku.

Ten pokracuje:

Hrdinna vydrz Korejskych zen je vyjadrena v monumentalni sose Challima, ktera se tyci k modre obleze nad nasi zemi. Ve svete je mnoho soch znazornujici rytire na konich vyjizdejicich na bitevni pole. Ale neni mnoho soch zen na zadech koni, jako socha Challima, ktere obrazuje legendarniho kone zdolavajiciho tisic ri (400km) jednim skokem.

President Kim Il Sung uskutecnil historicky prulom tim, ze zmenil neeticky pohled na zeny, ktere byly podrobene, institualizovane po tisice let.

Byl to on, Drahy vudce a dobry otec, ktereho diky kteremu ma lidstvo prvni zenske hnuti v historii. Diky jeho tvrde a slavne historii se sen o novem svere svobody a emancipace stal dnesni skutecnosti.

Kim Jong Il byl presvedcen o nevycerpatelne schopnosti zen menit spolecnost, prirodu a sebe samotne a zajistil, ze zenam jsou pokytnuty politicke, ekonomicke, vojenske, kulturni a dalsi posty.

V KLDR je statem talentovanym a vyznamnym zenam prisuzovana velka dulezitost a jsou jim priznany nejruznejsi vyhody, bez ohledu na jejich praci.

Kim Jong Suk, proti japonska hrdinka, byla obycejnou Korejskou zenou - revolucionarkou, ktera zapocala posvatnou historii tim, ze oddane chranila Vudce, a ucinila prulom v Korejske rovoluci svym uslechtilym poslanim, jakozto revolucni soudruzka Presidenta a porodila a vychovala Korejskou revoluci. Zastupy korejskych zen kolem ni pochodovali do pozice nasledovniku jejiho prikladu a vytvorily velkou skupinu zen - revolucionarek.

Korejske zeny nejsou jen soudruzky Vudce revoluce, sdilejici s nim zamer a udel ale dynamicke, plne zdroju, ktere vykonavaji polovinu zalezitosti stejne jako jsou kvetinami revoluce, nejkrasnejsim a nejvznesenejsim vlastnicvim zeme.

Udel Korejskych zen ve 21. stoleti ja zarucen vzdyviteznym vedenim Kim Jong Ila. Korejske zeny jsou krasne kvetiny v plnem kvetu pod jasnymi paprsky naseho Velkeho slunce, dodava clanek.




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201007/news29/20100729-08ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat