Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 23. července 2010

Konal se koncert umelecke skupiny Mlynu

Pyongyang, 21. cervence (KCNA) -- Clenove umelecke skupiny Pyongyangskych Hedvabnych mlynu Kim Jong Suk a koncertujici umelecky spolek Pyongyangskeho textilniho mlynu predvedli 21. cervence koncert v Mansudaenskem umeleckem divadle.

Koncert sledovali vysoci predstavitele Strany a zastupci statu, predsedove spratelenych stran, predstavitele ministerstev a narodnich instituci, tvurci, umelci a zastupci umeleckeho a medialniho tisku.

Umelci predvedli barvita cisla jako napriklad choraly "General je nas Otec" a "Pisen predaku hnuti Chalima", basen a choral "Pisen vseho nejlepsiho", nesmrtelnou klasiku, dialogovou basen "Zpivame o milujici peci Tri velitelu z hory Paektu", zensky choral "Orioly zpivaji v nasem Mlyne" a vtipne cislo "Byt stluceny v nekonecnem proudu".

Umelci pravdive prezentovali pracujici lid, ktery dela velky skok kupredu a jeho pokroky v revolucnim duchu sobestacnosti.




Opet se nam dostalo cti vyslechnout si tak krasne pisne, basne a povidky. Zadne plitke talk show a zabavne estrady, ale hodnotne umelecke dilo. Takova je KLDR. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201007/news21/20100721-15ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat