Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 14. července 2010

Kim Il Sung byl vzdy mezi lidem

Pyongyang, 13 cervence (KCNA) -- President Kim Il Sung byl vzdy mezi lidovymi vrstvami po celou dobu sve revolucni cinnosti.

Navstivil mnoho armadnich jednotek, tovaren, dolu, skol, nemocnic, restauraci, obchodu a rodin po cele zemi od prvniho dne budovani nove zeme do konce sveho zivota.

Chodil po stezkach do hroskych vesnic, po cestach do bojovych oblasti behem valky a po zablacenych cestach prumyslovych a zemedelskych podniku.

Bylo mu potesim byt mezi prislusniky armady a lidem.

Navstivil vice jak 26000 jednotek behem 8650 dnu od prvniho dne budovani nove zeme.

Jeho inspekce byly dlouhe 578000km, coz je stejne jako 301 cest mezi nejsevernejsim a nejjiznejsim bodem zeme, a je to jako 14.5 krat kolem cele zemekoule.

Skrze tyto inspekce vytvoril novou historii moderni Koreji a pomohl prekonat nespocet prekazek a zkousek tim, ze vyuzil nevycerpatelnou silu a moudrost lidu.





Take jsem navstivil mnoho restauraci a obchodu, ale uz ne tolik armadnich jednotek. Vezmu si priklad s Presidenta Kim Il Sunga a zacnu navstevovat i nemocnice a skoly a tim se stanu prospesnym, ne jako imperialiste, kteri nenavstevovali ani skolu. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201007/news13/20100713-11ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat