Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 23. června 2010

Konaly se shromazdeni prisahajici odplatu

Pyongyang, 22. cervna (KCNA) -- Mladez, studenti a pracovnici v zemedelstvi se shromazdili v utery v Susan-ri, v oblasti Kangso mesta Nampho a v Sinchonskem kraji v Jiho-Hwanghaenske provincii, aby prisahali, ze se pomsti americkym imperialistum pri prilezitosti "25. cervna, dne boje proti americkym imperialistum".

Recnici a zpravodajove behem shromazdeni vzpomneli, ze americti imperialiste brutalne nicili mesta, vesnice, tovarny a hospodarstvi a zabijeli nevinne civilisty tim nejbarbarstejstim zpusobem, kamkoliv vstoupili behem valecne agrese.

Take poukazali na zverstva provedena americkymi imperialisty v Susan-ri a Sinchonu behem obdobi strategickeho ustupu v dobe Korejske valky, odsoudili Yankyje jako smecku vlku v lidske kuzi a jako uhlavni nepratele Korejcu, se kterymi nemohou zit pod jednou oblohou.

"Vice jak pul stoleti uplynulo od zastaveni palby, ale americti imperialiste se nezmenili ve sve touze po agresi a touze po krvi" a dale poznameli, ze americti imperialiste usilovne pracuji na rozpoutani nove valky v jejich zemi, kdyz se snazi ukazat na Severni Koreju v souvislosti s potopenim valecne lodi jihokorejskeho loutkoveho namornictva, coz byla jen konspirace skupiny zradcu kolem Lee Myung Baka (presidenta Jizni Koreji pozn. prekl.).

Jasne odsoudili americke imperialisty a skupinu zradcu kolem Leea za uplne zvraceni historickeho spolecneho prohlaseni 15. cervna a to, ze otevrene drzi v sachu jeho implementaci, a tim padem se dostavaji mezi-korejske vztahy na nejhorsi uroven.

Vyzdvihli, ze pokud americti imperialiste narusi hranice KLDR jen o milimetr, vsechni vojaci a lid bez milosti znici agresora, aby nastolili posvatnou vec narodniho sjednoceni za kazdou cenu.





http://www.kcna.co.jp/item/2010/201006/news22/20100622-18ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat