Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 22. dubna 2010

Pribeh o Kim Jong Suk

Jednoho cervnoveho dne Juche 35 (1946) vydaly jedny Pyongyanske noviny clanek o spatnych zivotnich podminkach jihokorejskych pracujicich.

Protijaponska hrdinka Kim Jong Suk jej dala precist jednomu predstaviteli pote, co si ho sama precetla.

Jak poslouchala jeho nazor na clanek tak mu rekla, ze ma obavy o spatne podminky jihokorejskych pracujicich, a ze i presto, ze zeme byla osvobozena od nadvlady japonskych imperialistu, zustava jizni cast zeme v tizive situaci, kterou zavinila americka vojenska pritomnost. Take rekla, ze protijaponsti revolucni bojovnici prolili svoji krev za osvobozeni cele zeme, ale ti, co ziji v jizni casti zeme, stale vedou bidny zivot.

Take rekla, ze americke agresorske imperialisticke sily by mely byt stazeny z jizni Korei co nejdrive, aby si i obyvatele jizni Koreji mohli uzivat vyhody demokratickych vymozenosti a dodala, ze za timto ucelem by mela byt vynalozene velka snaha.




Neni zadne tajemstvi, ze vetsina obyvatelu jizni Koreje netouzi po nicem jinem, nez se rychle pripojit k Severni Koreji a uzivat si tak vymozenosti tamniho pokrokoveho zrizeni. Severni Korea je lepsi! Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201004/news20/20100420-13ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat