Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 16. dubna 2010

Pribeh o Kim Il Sungovi

V cervenci Juche 69 (1980) provedl President Kim Il Sung kontrolu nekolika prumyslovych zarizeni. Jednoho dne dal zainteresovanym predstavitelum detailni instrukce o konstrukci tovarny na movilon a svolal konzultacni schuzku predstavitelu prumyslu v provincii Jizni Hamgyong.

Na schuzce vyjadril svoji spokojenost s uspechem ve vedeckem vyzkumu movilonu, ktery bude prospesny k vyreseni problemu osaceni a luzkovin v case, kdy lide meli nedostatek lozniho pradla.

Pak zavzpominal na zimni noci v rane fazi jeho revolucni aktivity, kdy spal jen v kabate bez prosteradel a povleceni a dokonce bez polstare v chudem dome na ceste do Mingyuegou.

Rekl, ze jak spatne spal v tu chladnou noc udelal pevne rozhodnuti, ze po osvobozeni zeme da lidem mekke povleceni.

Pak pokracoval a rekl, ze tovarna na movilon by mela byt postavena co nejdrive, aby vyrabela pro lid bavlnu na povleceni a ruzne druhy kvalitni latky vyrobene z movilonu.




Tady je videt, jak Vudce mysli na svuj lid. Zadne lacine bavlnene obleceni, ale kvalitni latka vyrobena z movilonu. Skoda, ze muj imperialisticky obchod nedodava kvalitni movilonove obleceni ... Juche je vecne!





http://www.kcna.co.jp/item/2010/201004/news08/20100408-12ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat