Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 26. února 2010

Pribeh o Kim Jong Suk

Jednoho breznoveho dne Juche 24 (1936) mela protijaponska hrdinka Kim Jong Suk rozhovor ze zastupcem lidove revolucni vlady v odbojove zone ohledne otazky premistneni lidi do Chechangzi v kraji Antu. Ale rozhovor byl prerusen starou zenou.

Ta zena se ptala zastupcu, proc nemohla jit do Chechangzi spolu s s ostatnimi, jelikoz by nikdy nesla do oblasti obsazene nepritelem, i kdyby mela zemrit pro revoluci.

Kdyz ten predstavitel nemohl najit slova, ktera by ji presvedcila, tak ji rekl, ze on proste musi poslechnout rozkaz nadrizenych.

Jak to hrdinka poslouchala rekla, ze ji vezme s sebou, jelikoz revolucni vlada by se o ni mela postarat, protoze poslala sveho jedineho syna do odbojove protijaponske armady.

Ale ten predstavitel byl navrhem velmi prekvapen, protoze se obaval, ze byla matkou podezreleho ze clenstvi v Minsaengdan (spionazni organizace imperialistickeho Japonska).

Kim Jong Suk se zeptala, proc byl jeji syn podezrely, ze je clenem Minsaengdan a vyhubovala tomu predstaviteli, ze slepe nasleduje rozkazy tech, co chteji znicit pater jadra clenu korejske revoluce.

Pak rekla, ze revolucni vlada by mela uznat a provadet pouze ty rozkazy, ktere vydal General Kim Il Sung a vzit ty, co chteji nasledovat Generala do Chenchangzi, bez ohledu na to, jestli jsou podezreli ze clenstvi v Minsaengdan nebo ne.

Vysledkem toho bylo ze tem, ktere se predstavitele nakazeni patolizatsvim sovinismu a fracionalismu rozhodli opustit, bylo dovoleno pripojit se k lidem, kteri postupovali do nove zony odboje.




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201002/news24/20100224-11ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat