Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 11. února 2010

Pribeh o Kim Jong Suk

Brzkeho ledna Juche 35 (1946) navstivala zena, ktera se podilela na ozbrojenem odporu proti Japonsku, Kim Jong Suk, proti japonskou hrdinku, v jejim dome.

Toho casu travila Kim Jong Suk vsechen cas pomoci Presidentovi Kim Il SUngovi v jeho praci a neunavne ho chranila po jeho navratu do osvobozene zeme.

Ta zena navrhla, ze by hrdinka mela jit a vyhledat sve pribuzne, jelikoz zeme jiz byla osvobozena.

Hrdinka na to ale rekla neco v tomto smyslu: Chci se setkat se svymi pribuznymi a prateli. Japonsti imperialiste byli vyhnani z Korei, ale na jejich misto prosli americti imperialiste na jih Korei. Situace v zemi se zkomplikovala diky silenym reakcionarum, takze General Kim Il Sung musi pracovat neunavne beze spanku. Jak mam za techto okolnosti odejit a hledat je, kdyz by nebyl nikdo, kdo be mu pomohl s jeho praci? Nepujdu hledat sve pribuzne, nez bude zeme stabilizovana. Mam jen jeden cil, branit ho, tak jak jsem cinila v minulosti.




Pribuzni a pratele jsou sice duleziti, ale co to je proti peci o Kim Il Sunga? Starat se o pribuzne muzeme az po te, co jsme splnili svoji povinnost vuci Strane a Vudci. Tak nas uci Kim Jong Suk. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201002/news10/20100210-11ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat