Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 2. února 2010

Nova rychlost postupu v ere Songunu

Pyongyang, 1. unora (KCNA) -- Korejsti vojaci a lid zrychluji budovani velkeho, prosperujiciho a silneho naroda "Huichonskou rychlosti", novou rychlosti Chollima.

Generalni tajemnik Kim Jong Il, kdyz navstivil staveniste Huichonske elektrarny pocatkem roku, ocenil stavare za vytvoreni nove rychlosti vystavby Songunske Korei a povzbudil je, aby jeste jednou zcela rozvinuli revolucniho ducha hrdinske zeme.

Tak velke rychlosti postupu se zaznamenaly do historie socialisticke vystavby v Korei jako rychlost Chollima, "rychlost Pyongyang", "rychlost vinalon" a "rychlost let 80." a vsechny byly vytvoreny hrdinskou snahou za implementaci myslenek a zameru Presidenta Kim Il Sunga a Kim Jong Ila.

Nove vytvorena "Huichonska rychlost", ktera inspiruje armadu a lid k vykonani novych zazraku a uspechu, je symbolem celkove hormonicnosti Vudce, armady a lidu.

Tato rychlost take vytvari revolucniho ducha vojaku, reflektuje jednomyslnou touhu a silnou viru Korejskych ozbrojenych sil a lidu budovat prosperujici narod, Juche orientovanou socialistickou moc v co nejkratsim case a reprezentuje jejich gigantickou dusevni silu za ucelem dosahnuti tohoto cile.

Vsichni ti ted touzi jeste vice zhmotnit drasticky obrat ve zlepsovani zivotni urovne lidu a ucinit tak rok 65. vyroci zalozeni Korejske strany pracujicich rokem prosperity naplneny stestim lidu, rok velkeho vyznamu v historii budovani prosperujiciho naroda.




Songun a "Huichonska rychlost" jsou jistou zarukou uspechu. Cely svet v nemem uzasu zira na uspechy socialisticke Korei a nestaci se divit. Songun na veky!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201002/news01/20100201-16ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat