Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 19. února 2010

Kim Jong Il provadi Prezidentovo prani

Pyongyang, 18.unora (KCNA) -- V poslednich letech mnoho Korejskych rolnickych komunit, vcetne JZD v Migoku, Tongbongu a Unhung dostalo novy vzhled, aby vyhovovalo prosperujicimu narodu.

Tato nadherna skutecnost je vzacnym vysledkem vedeni Kim Jong Ila, ktery uskutecnuje celozivotni prani Presidenta Kim Il Sunga, ktery chtel, aby Korejsky lid zil v domech s taskama, jedl ryzi s masovou polevkou a nosil hedvabne obleceni.

President udelal Korejske rolniky vlastniky pudy poprve v historii zeme behem zemedelske reformy ve 20. stoleti, zatimco Kim Jong Il postavil pevne zaklady prosperity zeme skrze velkoplosne prezonovani ve 21. stoleti.

Diky moudremu vedeni Kim Jong Ila se objevilo mnoho sadek, veprinu, drubezaren a kozich farem napric zemi a velke mnozstvi rolnickych komunit zdvojnasobilo a ztrojnasobilo rocni urodu a zavedlo dodavky metan pro vareni a ohrev v ere Songunu.

Jeden za druhym byly vybudovany prirozene akvadukty a nove uspechy byly zaznamenany ve zlepsovani vyberu semen a pestovani brambor a fazoli.

Kim Jong Il predstavil velkolepy plan za uplatneni radikalniho obratu v zivotnim urovni lidu tim, ze se tento rok znovu zrychly rozvoj lehkeho prumyslu a zemedelstvi.

Pokracuju v inspekcich zemedelskeho sektor pro prosperitu zeme a stesti lidu.

V soucasnosti lide pracujici v zemedelstvi vynakladaji vsechno usili, aby dosahli bohate urody a podporuji plan Kim Jong Ila pro budovani prosperujiciho naroda tim, ze zvysuji produkci obilovin.




Kim Jong Il spravne a moudre vede KLDR. Zvesti o nedostatku, nebo snad hladu jsou jen lzi, ktere siri americti imperialisti a jejich prisluhovaci, vcetne kdysi pokrokove CSSR. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201002/news18/20100218-08ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat