Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 28. února 2010

Ceske asociace chvali Kim Jong Ila

Pyongyang, 26. unora (KCNA) -- Paektusanska asociace cesko-korejskeho pratelstvi a Ceska skupina pro studium a zhmotneni ideologie Juche spolecne 12. unora vydaly zvlastni buletin pri prilezitosti narozenin Generalniho tajemnika Kim Jong ila.

Bultin v clanku nazvanem "Kim Jong Il a jeho vyjimecne ideologicke a teoreticke aktivity" rika:
Kim Jong Il, Vudce KLDR, je vyjimecnym myslitelem a teoretikem, ktereho uznava mezinarodni komunita.

Jeho ideologicke a teoreticke aktivity jsou konsistentni s dukladnym a cistym dedictvim revolucni myslenky Presidenta Kim Il Sunga, otce socialisticke Korei.

Ty jsou take jasne ve znacich doby, jelikoz spravne ukazuji lidu cestu vpred a pritom reflektuji specificke podminky zeme.

Ke konci 20. stoleti vydal Kim Jong Il radu praci, ktere vedecky potvrzuji platnost a zivotaschopnost socialismu a jeho nevyhnutelne vitezstvi.

Dnes mnoho lidi po celem svete chvali jeho praci "Socialismus je veda" jako "velke prohlaseni Komunismu soucasne doby" a jeho Songunske praktiky jako vsemocny vzacny mec.

Buletin v kapitole nazvane "Myslenka 'nasim narodem samotnym' a Kim Jong Il" podrhuje, ze historicke udalosti ktere se staly na korejskem poloostrove v poslednich letech jasne potvrzuji, ze myslenka "nasim narodem samotnym" je vecny prapor pro spojeni Koree.




Cela CR stoji v jedno siku za KLDR. To vi kazde male dite v KLDR, ze CR je jeji verny pritel! To vse diky Juche. Juche je vecne!



http://www.kcna.co.jp/item/2010/201002/news26/20100226-03ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat