Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 21. ledna 2010

Vzneseny zamer rozvinout lehky prumysl

Pyongyang, 21. leden (KCNA) -- President Kim Il Sung publikoval 20. ledna Juche 54 (1965) slavnou praci "O nekterych aktualnich ukolech, kterym celime v oblasti lehkeho prumyslu".

V teto praci poznamenava, ze je velmi dulezite pro predstavitele tehdejsi Statni komise pro lehky prumysl, aby rozsirili svoji roli a oddanost Korejske strane pracujicich, pracujici tride a lidu a vybavili se spravnymi metodami vedeni.

Vyzival, aby se v teto sedmiletce prijala zvlastni opatreni pro zvyseni planu produkce textilu, masove vyrobe ruzneho zbozi a zlepseni kvality vyrobku lehkeho prumyslu, vcetne obleceni a obuvy.

Take poznamenal, ze potravinarstvi by se melo rychleji rozvinout pri zpracovani masa, zeleniny, ryb a ovoce.

To co naridil ve sve praci dodava nahled na jeho silne myslenky a usili namirene na zlepseni zivota lidu.

President, ktery stanovil jako hlavni princip svych aktivit neustale zlepsovani zivotni uroven lidu, moudre vedl snahy o konsolidaci vyrobniho potencialu lehkeho prumyslu.

Korejsky lid zapocal celostranickou a celonarodni kampan za implemetaci ukolu vyhlasenych ve spolecnem novorocnim prohlaseni, publikovaneho vedoucimi deniky zeme, aby se masove vyrabelo spotrebni zbozi v souladu s politikou Strany, k naplneni radikalniho obratu v lehkem prumyslu.

Je to silne odhodlani a vule Korejske strany pracujicich, aby bez zavahani uskutecnila Presidentovi vznesene prani a cile, kery zasvetil sve srdce a dusi lidu po cely jeho zivot.

Korejsky lid, verny Presidentovu rozkazu, urcite ucini tento rok drasticky obrat ve zlepsovani zivotni urovne lidu a udela z tohoto roku rok naplneny stestim lidu, pod vedenim nasi velke Strany.




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news20/20100120-13ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat