Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 14. ledna 2010

Vystava plakatu otevrena

Pyongyang, 13. ledna (KCNA) -- Prehlidka plakatu vyzivajicich k dusledne implementaci vojenskych ukolu stranovenych ve spolecnem novorocnim prohlaseni prednich deniku KLDR byla otevrena Pyongyangskem centru mezinarodni kultury.

Vystaveno bylo nejmene 80 plakatu, ktere reflektuji myslenku a ducha spolecneho prohlaseni. Byly vytvoreny umelci Studia Mansudanskeho umeleckeho institutu Pyonyangske university vytvarneho umeni, Ustrednim studiem Korejskeho vytvarneho umeni a Studia vytvarneho umeni ministerstva zeleznice.

Plakaty apeluji na celou armadu a lid, aby dynamicky uplatnoval vseobecnou ofenzivu zamerenou na zlepsovani zivotni urovne lidi, jako srdecna odpoved slechetnym zamerum generalniho tajemnika Kim Jong Ila a tim oslavit tento rok, ktery znaci 65. vyroci zalozeni Korejske strany prace, jako rok properity, naplneny stestim lidu.

Plakaty zahrnuji napriklad dila "Dusledne naplneme vojenske cile vytycene spolecnym prohlasenim pro tento rok" a "Svete, divej se na nas", ktere zive ukazuji viru a vuli armady a lidu KLDR, odhodlanym zpusobem demonstrovat dustojnost a neporazitelnost Korei Kim Il Sunga celemu svetu.

Vystaveny jsou take plakaty "Naplnme radikalni obrat v zivotni urovni lidu tim, ze jeste jednou zrychlime vyvoj lehkeho prumyslu a zemedelstvi", "Uskutecneme zvyseni produkce dennich potreb" a "Radikalne zvysme zemedelskou produkci".

Plakaty, jako napriklad "Zvysme produkci Juche oceli", "Rychleji posleme vic nakladu na vsechny fronty" a "Rozsirme zavadeni CNC technologii v oblasti produkce vyroby stroju" zive reflektuji ukoly smerujici k ruznym castem ekonomiky.

Vystaveny jsou take plakaty na ruzna temata jako "Dosahneme spojeni zeme pomoci jednodnosti celeho naroda" a "Vykrocme vyse a rychleji smerem ke svetu".




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news13/20100113-14ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat