Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 29. ledna 2010

Vseobecne ofensiva je jista diky Songunu

Pyongyang, 28. ledna (KCNA) -- Pocatkem ledna generalni tajemnik Kim Jong Il navstivil podjednotku Soul Ryu Su, 105. tankove divize a staveniste Huichonske elektrarny, aby ocenil vojaky za jejich uspechy ve vojenske sluzbe a pri projektu a povzbudil je, aby pokracovali v dobre praci.

Inspirovani zpravami, vsechni korejsti vojaci obnovili sve odhodlani zajistit stesti lidu se zbrani v ruce a ucinit co je potreba, jako hlavni sila Juche-orientovane revolucni veci, v usili za budovani prosperujiciho naroda.

Ti, kteri ucinili prulom v obtiznem sektoru budovani prosperujiciho narodu, jsou nasledovani pracujicimi po cele zemi, kteri tez zaznamenali dobre pracovni vysledky od pocatku roku, za ucelem ucineni velkeho pokroku v lehkem prumyslu a zemedelstvi.

Kim Jong Il, ktery pred mnoha lety zapocal Sungunske revolucni vedeni tim, ze vykonal inspekci jednotky Korejske lidove armady, se zavazal principum davani prednosti armade v revoluci a budovani.

29. ledna Juche 92 (2003) publikoval vynikajici dilo s nazvem "Linie na Sungunu zalozene revoluce je velka revolucni linie nasi doby a vzdy-vitezny prapor nasi revoluce", aby formuloval myslenku a teorii politiku Songunu Korejske strany pracujicich, jako jedinecnou politickou silu zalozenou na myslence Sungunu Presidenta Kim Il Sunga a jeho vysledku v Songunskem revolucnim vedeni.

Diky politice Sungunu se KLDR stala nepremozitelnou socialistickou zemi, politickou a vojenskou mocnosti se silnou obranou moci a jednotou, kde se vsechny sektory vyvinuly v zavislosti na ekonomicke sile vojenskeho prumyslu, jako na svem jadru.




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news28/20100128-08ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat