Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 22. ledna 2010

Saggang oslavuje silu jednomyslne jednoty

Pyongyang, 21.leden (KCNA) -- Generalni tajemnik Kim Jong Il ucinil delniky Songjinskeho oceloveho komplexu (Songgang), kteri vytvorili na Juche zalozene system vyroby oceli, predvojem velkeho revolucniho vzedmuti v ere Sungunu.

Nezkrotitelna dusevni sila delniku, vykonavatelu velkeho uspechu, pomohla posilit kampan za velke revolucni vzedmuti napric zemi.

Oni take zapalili pochoden Songgangu s neunavnou vuli v obdobi "tezkeho pochodu", pochodu, ktery nam byl vnucen.

V tomto obdobi Korejsky lid pracoval v nejhorsich podminkach, ktere zavinily imperialisticke ciny, namirene na izolaci a uduseni nasi zeme a jejich ekonomicka blokada a pracoval i v letech prirodnich katastrof.

Pece komplexe nepracovaly spravne, jelikoz byl nedostatek elektriny a surovych materialu.

V tom case Kim Jong Il navstivil tento komplex. Rekl, ze ocelarstvi je stejne dulezite jako vzdy bylo v budovani ekonomiky a tak by i na dale melo byt uprednostnovano a vybidl delniky komplexu, kteri vzdy pomahali Strane zvysenou produkci oceli v tezkych casech, aby byli v cele velkeho vzedmuti tim, ze budou jeste jednou postupovat rychlosti Chollima. (chollima - mysticky kun, ktery dokaze bezet 1000 mil bez zastaveni a je tak rychly, ze nemuze byt osedlan)

Povzbuzeni jeho vyzvou radikalne zvysili vyrobu tim, ze prekonali vsechny tezkosti v duchu revolucnich vojaku a dokonce vybudovali obrovsky kyslikovy zavod.

Vsichni pracujici zeme, kteri ocenuji Vudcovu duveru v pracovniky komplexu jako by byli jedni z nich, ucinili zazraky a uspechy na poli vyroby a budovani, na ktere se diva cely svet.

Vsechny uspechy ucinene korejskymi pracovniky jsou vzacne plody jednomyslne jednoty mezi Vudcem a lidem.




Kim Jong Il, nas drahy vudce umoznil, aby korejsky lid slavne prekonal tezkosti "tezkeho pochodu", ktery nam laskyplne zapricinil. Dekujeme mu, ze jsme mohli tak slavne svetu dokazat, jak umime tavit ocel bez elektriny. To vse v duchu Juche! Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news21/20100121-12ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat