Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 29. ledna 2010

Pribeh o Kim Jong Suk

Jednoho dne v prosinci Juche 34 (1945) se zastavila protijaponska hrdinka Kim Jong Suk na stavinisti zeleznice v provincii Severni Hamgyong, aby se tam seznamila s projektem rekonstrukce. Sedla si na rucne ovladany plochy vozik a navrhla, ze se podiva po trati.

Predstavitele a delnici ji presvedcovali, aby si nebrala vozik bez bocnic. Ona presto trvala na plochem voziku a rekla, ze neni duvod proc by si ho nemohla vzit, kdyz ho pouzivaji i ostatni, a ze ji to vice pomuze presne poznat soucasny stav projektu, nez kdyby jela ve vagonu.

Osobne vzala jedno z madel a jela smerem k Susongu.

Kdyz se dostala pobliz zeleznicniho mostu pres reku Susong vystoupila z voziku, aby si prohledla nove polozeny nasep a svrsek a pochvalila delniky za dobre vykonanou praci.

Kdyz se prochazela kolem pracoviste zeleznicaru pochvalila je za dobre opravenou trat, vcetne zavazky zeleznicniho svrsku a rekla, ze zeleznice by mely byt bez prodlevy opraveny a prednost by mel dostat transport, aby se urychlila celkova rekonstrukce a rozvoj zeme. Pak poznamenala, ze zeleznice jsou tepnami zeme a zeleznicari temi, kdo tyto tepny strezi.

Jak ji predstavitele poslouchali udelali pevne rozhodnuti, zasvetit se vystavbe nove zeme.




Kim Jong Suk, protijaponska hrdinka, je skromny odbornik na vsechno, vcetne vystaby trati. Kdyby Korea mela tisic takovych, byla by zajiste rajem pracujicich! Kim Jong Sung byla u zrodu Juche. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news27/20100127-09ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat