Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 6. ledna 2010

Nekonecna vernost Kim Ir Senovi

Jednoho dne brzkeho ledna Juche 95 (2006) navstivil generalni tajemnik KIm Jong Il nove vybudovanou elektronickou knihovnu v technologicke universite Kim Chaek. Zastavil se pred umeleckym dilem ktere vyselo na stene v prvnim patre haly.

Vytvarne dilo ztvarnovalo Kim Jong Ila, ktery pred nekolika lety navstivil tuto universitu a setkal se tam s ucitely, vyzkumniky a ostatnimi pracovniky.

Jak se zamyslene dival na dilo, rekl predstavitelum university, ze President Kim Ir Sen take navstivil tuto universitu a vedl jeji praci nekolikrat ve svem zivote a kladl na ni velky duraz, a ze diky jeho moudremu vedeni se universita zmenila v nejlepsi misto pro vedce a techniky v zemi.

Take rekl, ze Presidentova revolucni vec byl mela byt vykonana pouze tak, ze bude viden jak Vecny President, a ze toto by mela byt prvni a nejvetsi povinnost vsech Korejcu. Pak skrome navrhl, aby fotografie, nebo umelecke dilo znazornujici Presidenta mezi ucitely a vyzkumniky bylo poveseno na zed haly.

Proto umelecke dilo, znazornujici Presidenta jak shlizi na rozvoj zeme v oblasti vedy a techniky, bylo vyveseno v te hale.




Pri oslavach Kim Jong Ila bychom nemeli zapominat na Kim Ir Sena. A na Kim Jong Suk. A jeste na Kim Jong Euana. Jejich obrazy by mely zdobit kazdou stenu na vecne casy. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news05/20100105-08ee.html




Puvodni zprava zde:
http://www.kcna.co.jp/item/2006/200601/news01/05.htm#11

Kim Jong Il, generalni tajemnik Korejske strany pracujicich a predseda Narodni obrane komise KLDR, navstivil novou elektronickou knihovnu a gymnasium v Technologicke universite Kim Chaek. Kdyz prosel kolem vytvarneho dila znazornujiciho Presidenta Kim Ir Sena mezi ucitely a studenty poznamenal, ze se universita zmenila v nejvyssi metu pro vyuku vedcu a techniku zeme, pod jeho moudrym vedenim a laskou.

Nesmrtelne revolucni uspechy Presidenta budou vzdy jasne zarit celou universitou, dodal. Pak se vydal na prohlidku elektronicke knihovny.

Žádné komentáře:

Okomentovat