Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 5. ledna 2010

Kureci farmy ziskane z niceho

President Kim Ir Sen navstivil mlyn na ryzi v tehdejsim Potravinarskem uradu kraje Junghwa jednoho dne v breznu Juche 59 (1970).

Kdyz spolu s predstaviteli mlyna zasel na zadni dvorek, vzal z hromady hrst ryzovych plev a ukazal je predstavitelum a rekl, ze obsahuje mnoho krmiva pro kurata.

Ryzove plevy smichane s otrubami, travnim seminkem a rozdrobenou ryzovou slupkou jsou vedlejsi produkt cisticky ryze.

Hejno vrabcaku odletelo z hromady kdyz se priblizili lide.

Jak se President dival na vrabcaky rekl zastupcum mlyna, ze nespravovali mlyn dobre, jelikoz vedlejsi produkty mlyna by stacili na nakrmeni 2000 kurat.

To co President rekl se jich velmi dotklo.

Oni nevideli hromady odpadku z ryze jako krmivo pro kurata, jelikoz zili v presvedceni, ze vrabcaci jsou prirozenou soucasti ryzoveho mlynu.

President ale videl prilezitost k chovu tisicu kurat hned jak videl onu hromadu.

Od te doby velke mnozstvim kurat bylo vyprodukovano v mlynech po cele zemi, tak jak naridil President, takze zeme dostala mnoho kurecich farem za nic.




Vecny President videl prilezitost k chovu kurat vsude. Ale ruku na srdce, kolik z nas ma na dvorku kurata, ktera by se dala krmit odpadky z domacnosti. A pritom je to tak jednoduche! President by z nas nemel radost a pritom on nas ma tak rad! President je Juche. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news04/20100104-08ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat