Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 18. ledna 2010

Kim Jong Il vykonal proverku cviceni KLA

Pyongyang, 17. leden (KCNA) -- Generalni tajemnik Kim Jong Il sledoval spolecne cviceni trech sil Korejske lidove armady.

Po pozdraveni na miste, Kim Jong Il zaujal misto na pozorovatelne, kde byl seznamen s planem cviceni, nez doslo k nemu samotnemu.

S rozkazem k zapoceti cviceni, letectvo, valecne lodstvo a rozlicne pozemni vojsko bez milosti zasypalo barazi "nepratelskou skupinu" v tesne koordinaci a tim rozmetalo "nepratelsky tabor" na kusy a misto same promenilo v more ohne.

Cviceni plne ukazalo rozhodne odhodlani a nemilostivou silu prislusniku Korejske lidove armady s bojovym duchem, ktery znici vsechny nepratele, kteri se odvazi vstoupit jen pid na nase neproniknutelne uzemi, jednou ranou je rozdrti svoji nesrovnatelnou vojenskou schopnosti, kterou si vybudovali.

Jak Kim Jong Il, ktery sledoval statecne prislusniky armady, kteri vyrostli, aby byli jeden vojak sily sta vojaku, vybaveni Juche orientovanou taktikou, vyjadril velke uspokojeni nad faktem, ze se vsichni prislusnici armady pripravili politicky a ideologicky dostatecne k braneni a zniceni jakehokoliv nepritele, ktery by prekvapive napadl KLDR a tak brani socialismus v zemi tak silni, jako zelezna zed.

Velmi ocenil jejich uspesne cviceni a nacrtl dulezite ukoly, ktere musi splnit Korejska lidova armada, aby se vyvinula v neporazitelnou revolucni vojeskou silu.

Rekl, ze hrdinni prislusnici Korejske lidove armady vyrostli nejen do role smrti odolavajicim bojovnikum Songunske revoluce, kteri jsou pripraveni obetovat i svoje mladi a zivoty Strane, Vudci, zemi a lidu, ale vyvinuli se tak, aby byli revolucni vojenskou silou s modernimi ofensivnimi a defensivnimi prostredky a dodal, ze nase socialisticka zeme je neproniknutelna a jeji revolucni vec neznicitelna, jelikoz ma tak ocelove silne dustojniky, velke mnozstvi nesrovnatelnych vojaku, kteri se stali silnejsi diky dlouhe a tezke zkousce.

Vyjadril ocekavani a viru, ze prislucnici Korejske lidove armady budou pevne branit bezpecnost zeme a stesti lidu se zbrani v ruce.

Byl doprovazen Ri Yong Munem a O Kuk Ryol, zastupci predsedy Narodni obrane rady KLDR, Generalem Kim Jong Gakek, clenem narodni obrane rady KLDR a prvnim zastupcem reditele hlavniho politickeho vyboru Korejske lidove armady, Generalem Ri Yong Hoem, nacelnikem hlavniho veleni Korejske lidove armady, Choe Thae Bokem and Kim Ki Namem, namestky ustredni komise Strany a dalsimi vedoucimi predstaviteli ustredniho vyboru Strany.

Cviceni take sledovali velici dustojnici jednotek Korejske lidove armady, pracovnici a technici pracujici na poli narodniho obraneho prumyslu a predni predstavitele spolecnosti.




Takto rozhodne rozdrtit nepratelsky tabor je velmi tezka prace. Hlavne v oblasti logistiky a pruzkumu, jelikoz najit nepritele, ktery zustava tak dlouho na jednom miste a necha se bez problemu obklicit, je opravdu tezke.




http://www.kcna.co.jp/item/2010/201001/news17/20100117-05ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat