Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pátek 11. prosince 2009

Zivoty zasvecene rozkvetu vlasti

V KLDR je mnoho lidi, kteri zasvetili sve ciste svedomi a dokonce zivoty prosperite sve zeme.

Ri Yong, predak Uhelneho dolu Pyongyangske oblasti, zasvetil svuj zivot produkci uhli.

Pracoval v dole jiz tri dekady jako predak a vedouci kolektivu a spolu se svymi kolegy vymyslel tisice nastroju a prislusenstvi k prekonani planu kazdy rok.

Zcela se odevzdal k vyrobe uhli a vzdy povzbuzoval sve kolegy ke zvyseni produkce. To je duvod proc, i kdyz je jiz mrtvy, je stale v pameti lidi.

Mezi takovymi vlasteneckymi horniky jako je Ri Yong jsou i dalsi jako napriklad Jo Nam Sik a Kang Kye Jin pracujici v dole Kangso.

Jo zachranil sveho kolegu hornika kdyz se pod nimi zritila jama loni v cervenci, zatimco Kang byl zastupce dolu s vice jak 30. letou karierou jako razic.

Ri Jin Guk, pracovnik Sunchonske tovarny plastovych nezbytnosti udrzel svuj stroj v chodu do chvile nez zemrel, cimz prokazal oddanost sve zemi.

Sonu Pong Nam, hornik v Ryongnamskem uhelnem dole, Sin Kum Nam, zemedelec ze Ryongokskeho JZD v kraji Yomju, Kim Ho Sok, pracovnik v Kosanskem zavode zakladnim potravin a Ri Jang Gun, clen kancelare mista revolucni bitvy v tajnem tabore na hore Paektu, ti vsichni jsou dobre znami vlastenci kteri zili pro rozkvet sve socialisticke vlasti.

Jejich zivot a pracovni usili je na vzdy zaznamenano v historii budovani velkeho, prosperujiciho a silneho naroda a inspiruje korejsky lid v jeho usili naplnit nove revolucni vzedmuti!




Vsichni tito pracovnici, o kterych jsme toho tolik sluseli, se zaslouzili o to, ze Korea je ted jeste mocnejsi, nez kdy byla. Ti vsichni pod vedenim naseho Presidenta denne prekonavali normu, pod vedenim myslenky Juche. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200912/news10/20091210-12ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat