Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 2. prosince 2009

Velice ocenene bezne skutky

Generalni tajemnik Kim Jong Il, nejlepsi clovek pod sluncem, vitez mnoha bitev, navstivil v kvetnu Juche 97 (2008) tovarnu na plastove trubky v Chongjinu.

Kdyz si prohlizel platove trubky a dalsi produtky byl velmi spokojen s produkci velkeho mnozstvi plastovych trubek rozlicnych velikosti a pouziti v ruznych castech narodni ekonomiky a rekl, ze pracovnici v minulosti odvedli hodne prace.

A o chvili pozdeji zanicene rekl neco v tomto smyslu: Chongjinska tovarna na plastove trubky je dobre oraganizovana. Je to zasluhou predstavitelu a pracujiciho lidu severni Hamgyuonske provincie, kteri vzdy vynalozili maximalni usili a neutichajici odhodlani, aby vybudovali hospodarstvi slouzici nasemu lidu vlastnimi silami, technologi a zdroji za jakoukoliv cenu a udelali nasi ekonomiku jeste vice prosperujici.

Vskutku, Kim Jong Il je nas vynikajici otec, ktery je potesen kdykoliv vidi cokoliv, co vyznamne prispiva ke zlepseni zivota lidi, i kdyz je to jen malickost.




Ano, Kim Jong Il umi ocenit lidi. Nedostanou sice zadnou vyplatu, ale vsichni vedi, ze by si za ni stejne nic nekoupili a take vedi, ze pochvala od vedouciho je nejvetsi odmena. Kim Jong Il nas ma rad. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200912/news01/20091201-10ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat