Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 23. prosince 2009

Pribeh o Kim Jong Ilovi

Generalni tajemnik Kim Jong Il provadel inspekci jedne tovarny na naradi v lednu Juche 96 (2007)

Jak se rozhlizel po tovarne najednou zminil jmeno jedne tovarny na stroje a zeptal se zastupcu tovarny na technickou modernizaci produkce teto tovarny v porovnani s tou pozdeji zminenou.

Onen zastupce mu odpovedel, ze jeho tovarna predcila tu druhou. Vudce mu rekl, ze by mohlo byt dobre pro obe tovarny, kdyby spolu souperili, s tim, ze v kazde praci je dobre mit pocit soutezivosti, aby se mohli rozvijet.

Jak se dival na vyrobky rekl, sam od sebe, jak je krasne videt chytrost a moudrost Korejcu, a ze lid Koreji by nemel zamerne nasledovat ostatni zeme ve vsech sektorech, vcetne vedy a technologii, ale ze by je mel predstihnout.

Po te, co se jiz hodiny prochazel po tovarne, rekl, ze tovarna se zasadne zmodernizovala po technicke strance, a ze az se setka s predstaviteli dalsich podobnych tovaren, rekne jim o vysoke mire technicke modernizace teto tovarny, aby inspiroval jejich zastupce a delniky k vetsimu usili.

Jak ho predstavitele poslouchali, zvysili jeho slova jejich odhodlani k vlasteneckemu vzedmuti v budovani velkeho, prosperujiciho a silneho naroda.




Kim Jong Il ma blahodarny vliv na vsechny pracujici a vi, jak zvysit jejich motivaci. Po hodinach prohlidky tovarny prisel na to, ze se jedna o velmi dobrou tovarnu, ne jako kapitalisticti psi, kteri by udelali unahleny zaver za par minut a ani by nikoho neocenili. Kim Jong Il je nase slunce, on je pokracovatel Juche. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200912/news22/20091222-12ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat