Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

úterý 29. prosince 2009

Kim Jong Suk, zapaleny stoupenec Vudcovych myslenek

Protijaponska hrdinka Kim Jong Suk stanovila priklad v absolutnim nasledovani a dokonale implementaci revolucnich myslenek a postoju Presidenta Kim Ir Sena.

V dobe budovani nove spolecnosti neunave navstevovala mnoho mist zeme, vcetne tovaren, rolnickych vesnic, skol a stavenist prirodu prebudovavacich zarizeni, aby se implementovaly Presidentovi postoje a to vcetne budovani Strany, statu a armady.

V prosinci Juche 34 (1945) navstivila znicene slevarny Chongjin (v soucasnosti zelezno-ocelovy komplex Kim Chaek). Zasela tam revolucni duch hory Paektu, duch sobestacnosti, vsem delnikum a rekla, ze pokud by meli stejne odhodlani jako proti-japonsky revolucni bojovnici pri rucni vyrobe bomb Yanji k porazce japonskych imperialistu, tak by obhajili svoji praci.

Kdyz se zastavila v autoservisu v centralni casti Pyongyangu v roce 1947 (Juche 36), rekla tam delnikum neco v tomto smyslu: Schazi nam mnoho veci. Takze musime vyrobit veci, ktere nemame a maximalne vyuzit veci, tkere mame, abychom prekonali tezkosti a abychom vybudovali prosperujici zemi v co nejkratsim case.

V tech dnech take navstivila Pyongyangsky mlyn na hedvabi, Kangonckou tovarnu na ocel, Puryongskou metalurgickou tovarnu, Komusanskou cementarnu a dalsi tovarny a zavody a vsem predala prakticke priklady nasledovani myslenek a postoju Vudce.

Korejska armada a lid uspesne frustrovali nekoncici provokace a blokady imperialistu pod vedenim USA, jelikoz meli odvazneho ducha nasledujiciho Vudce a jeho revolucni duch hory Paektu a nasledovali jeji priklad.

V ere Songunu byla zeme svedkem mnoha nedocenitelnych uspechu vcetne dalekosahleho uspechu na poli socialistickych JZD, dalekosahlych gravitaci pohanenych zavlazovacich vodnich cest a promenu rolnickych vesnic do socialistickych pohadek. Vsechno toto se stalo v dusledku nesmrtelnych uspechu hrdinky, ktera udelala Korejskou armadu a lid silnymi a pevnymi pri obrane Vudce.

Cela armada a lide, na jeji prani, si uvedomi cil budovani velkeho, prosperujiciho a mocneho naroda, bez selhani pod vedenim Generalniho tajemnika Kim Jong Ila, kteri vysoko drzi transparent obrany vedeni revoluce, i za cenu vlastnich zivotu.




Toto bylo velmi krasne napsane. Musim priznat, ze tyto myslenky jsou tak silne, ze ani netusim, co se timto chtelo rict, ale zajiste je to velmi pravdive a dovede nas to k brzkemu vitezstvi nasi veci. Nasi veci je Juche! Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200912/news24/20091224-09ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat