Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 11. listopadu 2009

Zastupci strany a vlady shledli umelecke vystoupeni

Pyongyang, 10. listopad (KCNA) -- Zastupci strany a statu, predsedove spratelenych stran a zastupci ministerstev a narodnich instituci sledovali v utery umelecke vystoupeni umelecke skupiny "Hungmanskeho hnojirenskeho komplexu 8. unora" v palaci (lidove) Kultury.

Na scene byly predvedeni pestra dila jako sbor "Moje zeme je vecnou zemi Vudce", pisen "Zare nad Kongsonem", muzske solo "Ma milovana tovarna", sborovy zpev "Hungnam zije poli rolniku", agitacni pisni "Zijeme jako za Tech dnu" a mars "Opevujme socialismus na Songunskem stadu Pegasu".

Ucinkujici peli chvalu vecnym uspechum Generalniho tajemnika Kim Jong Ila, zakladatele Songunu, vykonavatele vule lidu, ktere moudre vede zemi k vybodovani velkeho, properujiciho a silneho naroda skrze svoji praci dnem i noci, zalozenou na inspekcich tovaren a druzstev, pod pochodni noveho revolucniho hnuti. Timto take silne demostrovali jejich hrdinskou vytrvalost a vytrvalost pracujicho lidu ktery kraci nezadrzitelne vpred pod vedenim Sungunu a Strany.

Stejne tak uprimne reprezentovali vysledky pracujicich nove generace, ktera s jistotou demostruje svuj revolucni duch a duch predchozich generaci, ktere vyhraly tezkou vlasteneckou valku, a ktere znovu industrializovaly tuto zemi v duchu socialismu.

Žádné komentáře:

Okomentovat