Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 4. listopadu 2009

Vataky spolu s hrejivou laskou k rolnikum

Generalni tajemnik Kim Jong Il, vudce uvedomnelych a zastance utlacovanych, navstivil v zari Juche 68 (1979) vystavni halu kde si prohlizel vzorky "vataku" pro rolniky.

Zasedani politicke komise ustredniho vyboru Strany Korejskych Pracujich, ktery se konal za ucasti Presidenta Kim Ir Sena par dni pred tim, projednal a schvalil navrh na dodani "vataku" pracovnikum v zemedelstvi zdarma, pri prilezitosti oslav Noveho roku.

Kim Jong Il uz dosadil pracovniky, aby navrhli vzorky "vataku" v predstihu a pripomel jim, ze vyrobky musi byt vysoke kvality a dodany musi byt na cas. Toho dne se vydal na vystaviste prohlednout si vzorky.

Kdyz byl ve vystavni hale zeptal se, jestli projednali navrhy "vataku" s rolniky.

Predstavitele byli zaskoceni, jelikoz tak neucinili.

Na to jim Kim Jong Il rekl: co se "vataku" tyce, mladi a stari maji vkus a chteji jine "vataky". A tim padem budou pozadovat ruzne "vataky". Meli byste zmenit navrh "vataku" tak, aby odpovidal nazoru rolniku.

A dodal, ze pokud budou pozadovat tlustsi "vataky", tak je potreba pridat vice bavlny.

A pak jeste rekl, ze rolnici pracuji na polich by mohli citit mraz, takze je potreba vybavit "vataky" navleky na rukavy.

Zasluhou vrele pece Kim Jong Ila dostali pracovnici v zemedelstvi ruzne druhy "vataku" presne podle jejich chuti.




Kim Jong Il ma lidi rad. Zemedelce predevsim. Zatimco imperialista skudli, kde se da, Kim Jong Il nevaha vycpat vataky vice bavlny. Spojme se s nim pod prapor revoluce a kazdy z nas dostane po kuse. Kim Jong Il je mocny. Juche na vecne casy a nikdy jinak!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200911/news03/20091103-12ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat