Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

neděle 8. listopadu 2009

Spravedliva vec korejskeho lidu ma podporu ve Velke Britanii

Pyongyang, 6. listopad (KCNA) -- Setkani Britske pobocky Asociace Korejskeho Pretelstvi se sidlem ve Spanelsku se 31.10.2009 konalo v Manchesteru.

Byly precteny zpravy a proslovy.

Dermot Hudson, zastupce pobocky, ve sve zprave obeznamil pritomne s probehlymi dynamickymi aktivitami pobocky k podpore spravedlive veci korejskeho lidu a podtrhl nutnost dale rozsirit tuto praci.

Shawn Pikford, generalni tajemnik pobocky vzpomnel ve svem projevu, ze Korejsti lide pod moudrym vedeni Presidenta Kim Ir Sena dosahli zarneho vitezstvi v korejske valce, kterou zapocaly Spojene staty a dalsi imperialiste v 50. letech minuleho stoleti.

Pripomenul, ze DPRK (Severni Korea) pevne brani svoji suverenity pres USA a rekl, ze zastrasujici jaderny arsenal DPRK je opodstatneny, a ze Severni Korea zajiste vybuduje prosperujici narok diky sile Songunske politiky Generala Kim Jong Ila, jedineho predstavitele vsech pracujich na celem svete, vudce Songunu a vsech pokrokovych sil.

Profesor University of London vybidnul USA aby okamzite stahly sve agresivni sily z jizni Korei a vyslovil nazor, ze znovuspojeni Koree by melo probehnout nezavisle a mirumilovne, bez zasahu z vnejsi.




Soudruzi, pokrokove sily Velke Britanie, pobocka pokrokovych sil Spanelska jsou s nami. S jejich pomoci vybudujeme zarive vitezstvi Songunu. Nic nas nezastavi. Socialismus, nebo smrt! Juche!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200911/news06/20091106-01ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat