Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

pondělí 16. listopadu 2009

Seminar o uspesich Kim Jong Ila se konal v CR

Seminar o uspesich Generalniho tajemnika Kim Jong Ila, verneho soudruha, velkeho myslitele, a protijaponske hrdinky Kim Jong Suk se konal v Ceske republice 5. listopadu u prilezitosti 18. vyroci prevzeti vrchniho vedeni Korejske lidove armady (KLA) a 92. vyroci narozeni Kim Jong Suk.

Na semiri byla vystavena prace Kim Jong Ila "Korejska lidove demokraticka republika je socialisticky stat Juche s neprekonatelnou silou" a fotografie uspechu Korejskeho lidu v budovani prosperujiciho naroda.

Pritomni byli clenove Ceske skupiny pro studium a materializaci Idei Juche a Paektusan sdruzeni Cesko-Korejskeho pratelstvi s dalsi.

Na seminari byl tez pritomny pozvany velvyslanec KLDR a zastupci velvyslanectvi.

Cestny predseda sdruzeni Jiri Jarka rekl, ze Kim Jong Il byl na mnoha tezkych cestach po zakladnach KLA, aby se presvedcil o zivote, zdravi a cistote domu prislusniku armady.

Zdurazil, ze diky jeho neutuchajicim inspekcim vyrostla KLA v silnou armadu s neprekonatelnou silou.

Dodal, ze uspesne odpaleni druzice Kwangmyongsong-2 a druhy jaderny pokus tento rok potvrdily, ze korejci nemluvi prazdne fraze, ale ze maji silnou vuli a vyjadril presvedceni, ze lid KLDR pod vedenim Kom Jong Ila bude vzdy vitezny.




Jiri Jarka to rekl spravne. Pokrokove sily Ceske republiky v cele s nim vi, o cem mluvi. Socialismus nelze dobyt bez Juche! Kim Jong Il je mocny! Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200911/news15/20091115-01ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat