Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

čtvrtek 19. listopadu 2009

Nesrovnatelne hrdinstvi

Protijaponska hrdinka, Kim Jong Suk, matka naseho Draheho vudce, neohrozena bojovnice za mir, se jednoho rijnove dne Juche 24 (1935) zucastnila bitvy na obranu Chechangzske zony odboje. Bylo to poprve od doby, co se stala clenkou Korojeske lidove revolucni armady. Behem bitvy prokazala svoji nesrovantelnou odvahu a statecnost.

Japonske sily prisly s armadou citajici 10000 muzu s umyslem vycistit oblast od odbojaru a nepratelska dela hromadne bombardovala tuto zonu. Bitva byla tak divoka, ze to znemoznovalo odbojarum prenest munici a bomby ze zadni casti vystupku.

Ona, s prehlem o situaci na bojisti, odesla k vystupku s dalsimi odbojari, odkud bezela zpatky s dvemi krabicemi munice na zadech.

V tom okamziku pred nimi s ohromnou ranou vybuchla bomba.

Po chvilce prisli clenove odboje k vedomi a zacali se rozhlizet. Ale nemohli ji najit.

Ona jiz dobehla k okraji vystupku a volala je.

Clenove odboje byli v nemem udivu z jejiho nesrovnatelneho hrdinstvi, kdyz bezela k bojovym pozicim skrz vybuchujici bomby.




Musime byt statecny. Kim Jong Suk nevaha behat mezi vybuchujicimi bombami a co my? Take bychom meli bezet! V Korei to umi kazde male dite. To vse pod vedenim vecneho Presidenta Kim Ir Sena a jeho syna, draheho Vudce Kim Jong Ila. To vse diky Juche. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200911/news18/20091118-07ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat