Nepřehlédněte

Výprava do KLDR 2012

Prohledat tento blog

středa 18. listopadu 2009

Dvojita sklizen Kim Ir Sena

Toto se stalo jednu nedeli Juche 53 (1964)

Urednik, ktery navstivil dum Kim Ir Sena, moudreho vudce vyspele Severni Korei, byl unesen nadhernou scenerii zahrady residence.

Rostly tam stromy, obilniny, prumyslove rostliny, zelenina a take travniky.

Jak na poli zaseval soju pro druhou sklizen, kde pred tim rostla psenice, pozval Kim Ir Sena tohoto urednika, aby se k nemu pripojil s motykou.

Vudce rekl, ze poskliznove boby nemaji tolik listku, takze i zasevani blizko sebe nebude mit vliv na dostatek svetla a rekl mu, jak casto seje.

Kdyz mu host rekl, ze nejspis sklidi 2 tuny sojovych bobu na hekter Vudce sebejiste poznamenal, ze oceka 3 tuny, ne 2 tuny, a ze sklidi 6.5 tun dohromady za prvni a druhou sklizen.

Host byl plny obdivu. Vudce mu rekl, ze zjistil, jak pestovat ruzne druhy plodin jako dvojskliznove a ze jiz pokusne slechtil plodiny nekolik let. Dale zduraznil, ze ma stale rezervy pro zvyseni urody, hlavne v oblasti sedby blizko u sebe.

Host si uvedomil, ze zahony nebyly jen testovacimi policky, ale slouzily k rozvoji zemedelstvi v cele zemi.




Velky vudce Kim Ir Sen umi vsechno. Kdyz zrovna neradi jak stavet vodni elekrarny a raketove motory, slechti na svem policku obilniny. Z neho si vezmeme priklad, jelikoz kapitalisticti vudci, kteri nejsou zadny vudci, neumi vic nez mluvit. Kim Ir Sen je nase svetlo. Juche je vecne!




http://www.kcna.co.jp/item/2009/200911/news17/20091117-12ee.html

Žádné komentáře:

Okomentovat